Να στείλετε μήνυμα
Great System International Limited

Μεγάλο System International Limited

Αρχική Σελίδα

Great System International Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Great System International Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γειά σου Qiang. Ευτυχές νέο έτος του 2021! Αρχίζουμε στο έτος από σήμερα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για συνεργασία με τον περασμένο χρόνο και την ελπίδα που θα το κάνουμε καλύτερα φέτος!

—— Alexandr Blagov

Ο Frank, σας ευχαριστεί για την τιμιότητά σας και η επιχείρησή σας εμπιστευτική πέρυσι ελπίζω θα είμαι επεκτείνω την επιχείρησή μας μαζί του χρόνου. Έχετε καλές διακοπές.

—— Hbabaee

Είναι πολύ συμπαθητικό να συνεργαστεί με σας μέσω όλων αυτών των ετών και ευχαριστώ πολύ για την καλή υποστήριξη και την καλύτερη υπηρεσία σας!

—— Niloufar Soltani

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

    Η μεγάλη Co. ΕΠΕ βιομηχανίας συστημάτων, που βρίσκεται σε Shenzhen, Guangdong, Κίνα, είναι προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες επιχείρηση που ειδικεύτηκε στις πωλήσεις και τη συντήρηση για τα προϊόντα αυτοματοποίησης. Εμείς μακροπρόθεσμο απόθεμα πολλά εισαγόμενα εξαρτήματα προϊόντων αυτοματοποίησης που είναι κοινά και δημοφιλής παραχθείς. Συγχρόνως, παρέχουμε τη γρηγορότερη και αποδοτικότερη υπηρεσία συντήρησης για όλο το είδος πελατών. Σε κατάλληλο για την υψηλή ανάπτυξη του Διαδικτύου, ανοίγουμε όχι μόνο το πραγματικό κατάστημα, αλλά το σε απευθείας σύνδεση κατάστημα έτσι ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε τον πελάτη εκτός από το χρόνο να βρεθούν τα εξαρτήματα και να διατηρηθεί η μηχανή. Η θεωρία επιχείρησής μας είναι γρήγορη στον ανεφοδιασμό εξαρτημάτων, ανταγωνιστικότερο στην τιμή, καταλληλότερη σε διαβουλεύσεις τεχνολογίας, πιστεύουμε θα μπορούσαμε να παρέχουμε την αποδοτικότερη και οικονομική υπηρεσία για σας! Ευπρόσδεκτος εσείς όλοι για να συνεργαστεί με μας!

  • Ε & Α

    Η επιχείρησή μας έχει ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού διοικητικών μεριμνών και έχει καθιερώσει τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλούς γνωστούς ξένους κατασκευαστές. Η επιχείρησή μας μπορεί να αγοράσει τα αγαθά άμεσα από το εξωτερικό, μπορεί να παρέχει τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά από τις διαφορετικούς χώρες και τους κατασκευαστές, να λύσουν το πρόβλημα που έχετε βρεί σε ισχύ πολλές ή ανησυχία για τα προβλήματα ποιότητας των προϊόντων, κ.λπ., τιμές προϊόντων, λεπτομέρειες προϊόντων, σας καλωσορίζουμε ειλικρινά για να ερευνήσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε την έρευνα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τον καθαρισμό πετρελαίου, την εκτύπωση εγγράφου, την υφαντική εκτύπωση και τη βαφή, τα μηχανήματα, την κατασκευή ηλεκτρονικής, την αυτοκινητική κατασκευή, την ηλεκτρική ενέργεια, τη συντήρηση νερού, την κατεργασία ύδατος/την προστασία του περιβάλλοντος, τις δημοτικές βιομηχανίες εφαρμοσμένης μηχανικής, θέρμανσης λεβήτων, ενέργειας, μετάδοσης και διανομής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Great System International Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Joanna Yang

Τηλ.:: +86-13828861501

Φαξ: 86-755-26850713

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)